Monteringspasta, Zinkfärg, Remspray & Rostlösare


Kallgalv och Aluminiumzink är två zinkfärger i sprayform som används på järn, stålytor, svetsfogar, kapytor och galvaniserat material. Produkterna är övermålningsbara och ger ett rostskydd som vid varmgalvanisering.

Snabbrostlösare är en oljefri, kemiskt demonterbar rostlösare som snabbt löser fastrostade detaljer på 30 till 60 sekunder. Efter 2 minuter har Snabbrostlösare dunstat bort och behandlingen måste påbörjas igen. Produkten har mycket låg ytspänning vilket gör att den genom sin kapillärverkan mycket snabbt och effektivt tränger in i detaljerna som skall behandlas.

Aluminiumslip, Kopparslip och Kopparspray är tre stycken högtemperaturtåliga monteringspastor som klarar +1100 (Koppar) till +1200 (Aluminium) grader Celsius som ger ett optimalt samt beständigt skydd mot korrosion, erosion, oxidationer och sammansvetsningar av ytor som utsätts för höga tryck och hög värme. Produkterna används till bultförband, ventiler, inställningsskruvar, flänsar, topplocksbultar, kedjor etc. och är beständiga mot syra, vatten, ånga samt värme.

Remspray används till textil- gummi- och läderremmar även flat- kilremmar för flerremsdrift. Remmarna får då ett betydligt bättre grepp samt ökar dess livslängd då de blir impregnerade, vatten- och smutsavvisande.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier
    Meta