Rengöringsmedel – Aerosol


Skyddshandske är en skyddskräm som smörjs in i händerna efter varje tvätt för att skydda huden mot sot, färg, olja annan nedsmutsning och uttorkning.

Klottersanering är ett helt vattenlösligt fläckborttagningsmedel som löser gummi, lim, tusch, bläck mm.

Kylspray chocknedkyler ner till -52 grader C. av de sprayade objekten som kan vara delar av radio, TV, radar, automation och miniteknik. Ett annat användningsområde är borttagning av kletiga massor som t. ex tuggummi.

Rengöringsspray är en rengörande spray för t. ex instrument, elektroniska apparater, motorer mm. Den är fuktbortdrivande, snabbdunstande och dessutom inte ledande. Rengöringsspray innehåller inga smörjande medel.

Tryckluft är en absolut ren produkt som används till att avlägsna damm och andra partiklar på t. ex kopieringsmaskiner, tangentbord, data-TV-radio, kameralinser samt andra elektroniska komponenter.

Skumrengöring är ett avfettningsmedel i skumform med god vidhäftningsförmåga även på vertikala ytor, även lackade och kromade ytor. Används inte bara på metall utan även på plastdetaljer. Utmärkt rengörande produkt för aluminiumfälgar på bilar liksom borttagning av insekter på t.ex glasrutor.

Avfettningsspray är ett kraftfullt avfettande, snabbverkande medel till metallytor (ej plast) före målning, limning etc. av maskiner, truckar, verktyg etc. Fungerar även utmärkt för rengöring av olika typer av bromsar.

Rengöring Glas / Textil är ett milt, vitt rengöringsskum som effektivt och glänsande rent rengör speglar, fönsterglas, bilrutor, TV-displayer, textilier etc. Inga synliga rester kvarlämnas samt att ytan blir fett- och smutsavvisande.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier
    Meta